Genom att klicka på "Gå med nu" ovan godkänner du att vi kan samla in och använda din e-post/telefonnummer för att diskutera ditt konto och dela ytterligare tjänster eller produkter via e-post, telefon eller sms som anges i vår integritetspolicy. Du samtycker också till vår Villkor. Din data är 100 % säker och kommer aldrig att delas.

               13 transformerande månader.
                   7 djupgående dagar. Du, friad och i              inklang med ditt sanna Jag.

 "The most important thing right now is creating ecosystems of care where you live (across gradients of differents in belief)" Sophie Strand 

Det behövs ingen mer diskussion om "rätt eller fel". Frågan är hur vi alla kan göra vårt bästa nu att tjäna livet. 

Vad är ditt kall?

Upptäck & lev i linje med ditt livs syfte

Har du tänkt på hur du som fullblodig kvinna (bortom ungdomens idealen) kan verkligen stå i din skönhet och det långsamma åldrandet men med all livsenergi som finns inom dig? Utan andras press och förväntningar, utan maskerad och uppoffringar för andra?

Guardians & Enchantresses, guidad av Yaku Anna Fyrörn, är det transformerande programmet som tar bort gammalt ballast som vi samlat på vägen genom livet och leder oss till bejakandet av våra gåvor - som kommer djupt inifrån oss själva. Detta är resan från drömmen om dina sanna gåvor till att bidra till livets blomstrande med all din kraft.


Detta ingår....

> 7 personliga träff med hela gruppen med yoga, dans, meditation, masterminiding & utvecklande föreläsningar

> 2 Svetthydde-ceremonier

> 4 one-to-one mentor-samtal med Yaku Anna Fyrörn

> Tillgång till den privata G&E gemenskapen och ännu mer inspiration

> 50+ sidor limiterad arbetsbok

> 4 träd och 500 l vatten, bidrag till barns skolgång & kvinnors entrepenörskap donerad i ditt namn till Better Globe.

G&E är ett program som äger rum under loppet av 13 månader, både online och i person. Session för session kommer du att avslöja de omedvetna mönstren av tanke, beteende och tro som definierar dig idag samtidigt som du medvetet skapar en tydlig bild av hur du delar med dig av dina gåvor på nästa nivå.

Livets väktarinnan's uppvaknande är en väg för personlig utveckling som samtidigt berikar vår koppling till vår miljö och natur.

DIN TRANSFORMATION KOMMER ATT GÅ IGENOM 4 FASER

En riktig gemenskap. Ger riktiga resultat.

Det här var oväntat transformerande resa. Det är såmycket mer en kvinnocirkel. Fast ändå inte utan kärlek, empati och autencitet. Bara det är framgång!

Rana Molendis

G&E examensinnehavare

Möt Yaku Anna-Maria Fyrörn

Autoritet inom personligt utveckling, entreprenör, social förändringsarbetare och livs- och familjecoach. 

Yaku har dedikerad över en dekad till att samla människor kring kunskapen om hur vi kan leva ett meningsfullt liv. Hon är utbildat och aktiv föräldrar- och familje-coach, parcoach, familjehandledare och seminarieledare av Family-Lab Association och Robbins-Madanes Academy med EMCC-täta. Jag har en bakrund i filosofi, psykologi och socialt arbete samt inom naturmedicin.

Som medlem i G&E får du även....

Tillgång till G&E hubben

Det här är vår hemliga trädgård, vår onlinelekplats! Vår Hub är där du kan komma åt dina utbildningar, bonusinnehåll, inspirationer och allt du behöver för att dyka djupt in i din förvandling (inklusive några roliga överraskningar!).

Starka möten

Att få vänner är inte alltid lätt - det kan vara svårt att träffa likasinnade kvinnor. Starka möten kopplar ihop dig i en chatgrupp upp till 2 gånger i veckan så att du vid slutet av detta program kan ha många nya vänner.


Gästexperter

Få tillgång till överraskande gästexperter genom hela programmet för att utöka ditt perspektiv och öppna nya dörrar - fantastiska talare som inspirerar.

Guardians & Enchantresses passar dig om.....

> Du förstår dig själv som en del av naturen, inte som någon som räddar henne


> Du är redo för verklig bidragande och vill ge dig själv till ett ecosystem nära dig.


> Du är villig att leva i skärningspunkten mellan ditt inre liv och ditt yttre görande, medvetet om ditt uppmärksammande av dig själv och ditt bidrag i världen.


> Du vill utveckla sanna kvinnliga vänskaper​


> Du vill lära dig av någon som har varit där, vars lärdomar backas upp av 10 års erfarenhet


> Du älskar att ha mycket roligt!