Få stödet som du behöver

Saknar du mening? Känns det som livet går bara uppförsbacke? Är det dags att komma till din mitt? Har du tappat kontakt med din inre eld? Bråkar ni för mycket? Vill du hellre vara någon annanstans? Hitta tillbaka till kärleken.

För deras skull.


Är din familjesituation mer stressig eller anspänd än du vill? Kanske har ni återkommande, sårande och/eller nedbrytande konflikter hemma? Kanske har du och dina nära kommit ur synk och triggar varandra och tar mer från varandra än ni ger? Kanske har barnet/ barnen beteenden som du inte förstår eller vet hur du ska hantera? Kanske vet du att du har mer kärlek att ge men vet inte hur du ska få dina närmaste att förstå?


Alla problem och utmaningar har lösningar. Lösningar som kommer genom ny medvetenhet och verktyg som stärker era styrkor. Små skiften som kan göra enorm skillnad. Lösningsfokuserat arbetssätt handlar inte om "positivt tänkande", det är en kraftfull teknik för förändring. Samtalet mellan oss är ett samarbete där vi lägger energin på hur du vill ha det - framtidsorienterat, möjligheterna och hur du ska nå dit. Du kommer att upptäcka styrkor och resurser hos dig och i din omgivning. När du förändras, så påverkar det också de runt dig; din partner, dina barn m.m. 

Jag har haft samtal om olika ämnen: Föräldraskap, medberoende, sjukskriven, mobbad på jobbet, bonusföräldrar. 

Vi träffas via Zoom (videosamtal via internet) det gör att du kan bo var som helst.


Det är det rummet jag bjuder dig in i: med hjälp av familjefokuserad coaching hittar du dina egna gränser och lär dig att utrycka dem på med respektfullt sätt mot dina medmännsikor.

Eller begär ett offert

Var god lämna dina uppgifter och ett kort meddelande här, vi återkommer snart.